Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2021-01-17

Vilken scanner behöver vi i vår lagermiljö?

Självklart är det inte lätt att veta riktigt vad ska man ha. Men på Qsys hjälper vi er att ta fram rätt hårdvara så ni kan utföra jobbet på lagret på det mest effektivaste sättet. Därför har vi tagit fram fyra olika hårdvarupaket med olika scanners, surfplattor och truckdatorer som tillgodoser just ert/ditt behov. Paketen kallar vi Q Mobile, Q Rough Easy, Q Rouge och Q Extreme.

Q Mobile är hårdvarupaketet för det lätta lagret eller som ett komplement till Q Rough-paketen. Med en handdator slipper du bära runt på tunga enheter samtidigt som du utför dina arbetsuppgifter på lagret.
Qsys rekommenderar Q Mobile för t.ex. plock med vagn, inleveranser och inventering, där du i en liten och nätt enhet får allt i ett. Handdatorn ansluts över WiFi med stöd för de senaste teknikerna, är byggda för att hålla samt att du får en kompetent scanner för korta avstånd.

Q Rough Easy är paketet för det lätta plocket. Med en liten och lätt scanner som du enkelt fäster vid din sida i det medföljande magnetfästet, kan du vara säker på att din personal kom-mer få rätt förutsättningar för att snabbt kunna plocka mindre artiklar. Handscannern kombineras med en surfplatta som är kul och enkel att arbeta med. Tillsammans med den 12,3” stora skärmen är det enkelt att se vart i plocket du befinner och vad du ska göra härnäst.

Q Rough är det mest populära paketet då det erbjuder en stor variation i antalet sysslor man kan utföra. Med en rejäl och ruggad trådlös scanner i kombination med en surfplatta kommer du kunna plocka stora som små artiklar, på korta och långa avstånd. Enheterna är gjorda för att tåla ordentligt med stryk och monteras på truck eller vagn med dockningsstationer för laddning. Du kan äntligen helt slippa tänka på att behöva ladda batterier under arbetsdagen!

I tex extrema miljöer som på fryslager så rekommenderas det sistnämnda paketet. Med en truckdator från JLT och handscanner från Honeywell kan du arbeta med samma förutsättningar som i andra lager. Q Extreme tål extrema temperaturer från – 30 till +50 grader, därför behöver du aldrig oroa dig för att köra in i frys-lagret eller lämna kvar trucken utomhus en solig sommardag. Enheterna laddas smidigt direkt i trucken för att maximera effektiviteten under en arbetsdag.

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram