Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2020-03-24

Vi fortsätter med vår tradition med att skänka julgåva.

I söndags tände vi första ljuset för 1:a advent och närmare oss 2:a advent, snart är julen här och fortsätter vår tradition att skänka våra julklappspengar till Hjärnfonden .

Hjärnfonden är en ideell insamlingsstiftelse utan statligt stöd, som har till uppgift att samla in och fördela pengar till forskning samt informera om hela hjärnan och alla dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar.

Målet är att hitta nya, effektiva behandlingar samt att intensifiera livsviktig forskning. Forskningen handlar även om den friska hjärnans utveckling och potential. Hjärnfonden arbetar också för att öka gåvorna till forskningen genom att höja kunskapen och engagemanget kring hjärnan och forskningens betydelse genom information, föreläsningar och seminarier.

När du stöder Hjärnfonden bidrar du till att möjliggöra och intensifiera livsviktig forskning både om hjärnan, dess utveckling och alla de sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar som orsakar stort lidande för drabbade och deras familjer.

Hjärnfonden har inga statliga bidrag utan är helt beroende av testamenten och gåvor från privatpersoner och företag för att finansiera verksamheten. Allt stöd till livsviktig forskning och till information om hjärnan är insamlade medel.

Vi tycker att Hjärnfonden gör ett viktigt arbete och att det känns livsviktigt och fint att ge en slant som kan göra skillnad.

Vi på Qsys önskar er alla en mysig 2:a advent och en riktigt, riktigt God Jul!

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram