Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2021-01-17

Support i sommarvärmen

Trots att vi på Qsys gillar det vi gör så kommer vi ta lite semester i sommar, men vi kommer ha öppet för alla våra kunder som behöver support. Vi finns på plats för er innan, under och efter sommaren. Kanske behöver ni hjälp med er sommarpersonal innan ni går på semester och lägger i er hängmattan... eller?

Ja, behöver ni hjälp med nyanställningar, vikarier eller sommarpersonal? Våra professionella It-tekniker hjälper er utifrån den mallen vi gemensamt sätter upp som t ex fixa en ny dator till den nyanställdes plats, nya konton, programvaror och e-post.

Har någon slutat? Då hjälper vi er med att säkra data, tömma berörda datorer på företagsinformation och stänga ner aktuella konton. Genom att lämna över ansvaret på oss på Qsys, så frigör ni tid till att ägna er till er kärnverksamhet och ni kan ta semester utan oro för tekniskt strul.

Vi erbjuder trygga och kostnadseffektiva lösningar kring användarsupport, underhåll av it-miljöer, licenshantering och arbetsplatser som tjänst med kompletta utrustningspaket.

Så ta det lugnt och ta hand om dig i sommar. Hoppas ni får en avkopplad semester!

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram