Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2020-03-24

Kusys? Kusis? Kysuss? Nej – Qsys ska det vara!

Ni kanske har hört att det rullar radioreklam från oss på RixFM men inte riktigt uppfattat vad vi heter? Ska det vara Kusys, Kusis, Kussys, Kysus, Kysuss eller hur skriver man? Att hitta oss på nätet kan vara lite klurigt om man missar det där med att vi skriver vårt företagsnamn med Q, som i Qsys.

Hursomhelst, vi vill att fler ska inse fördelarna med licensbaserad företagstelefoni från Telavox, utan krångliga abonnemang eller bindningstider. Vårt företagsnamn är det enda som är krångligt – och har du hittat oss en gång så hjälper vi dig med resten.

Modern telefoni är ip-baserad telefoni och växellösningarna finns i moln. Just därför är det smart att låta ett IT-företag pyssla om företagets telefoner – skulle något mot förmodan gå fel är vi skyndar vi oss att felsöka och våra tekniker och it-konsulter hjälper er snabbt igång med Telavox från starten. Läs mer och prova gratis här.

Och du – vi har ju kontor i Jönköping men vi jobbar mot hela landet. Hör av dig så berättar vi mer!

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram