Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2021-10-25

Kom och träffa Qsys på mässan i Värnamo!

Qsys digitala lagerhanteringssystem Qpick är designat för att fungera smidigt tillsammans med många typer av affärssystem. En av de bästa kompisarna vad gäller effektiv integration är Pyramid Business Studio från Qsys partner Invid. Det vill Qsys bevisa på mässan Logistik & Affärssystem som hålls i Värnamo 26 oktober.

Mässan arrangeras av Industrilogik sedan år 2005 och är ett populärt evenemang i regionen. Målet är att ge besökarna fakta och inspiration om hur man kan förbättra konkurrenskraften genom effektiva processer och rätt val av affärssystem med sina kringsystem.

–Vi ser fram emot att få träffa både kunder och företag som är nyfikna på Qsys lösningar i samarbete med vår partner Invid. Årets mässtema är digitalisering, logistik, industri 4.0 och artificiell intelligens. Det kommer att bli spännande för besökarna att kunna trendspana och få mer kunskaper om frontlinjerna i vår och närliggande branscher.

Det säger Sebastian Wollter, sälj- och marknadsansvarig på Qsys. Sebastian hoppas att många besökare tittar in på de två pass där Qsys med partners visar upp sin kompetens.

–Det första passet är praktiskt lagt där man får inblick i hur resan från lagd order till utleverans. Deltagarna får se hur det kan se ut, från att man lägger order i affärssystemet Pyramid, till hur man med Qpick tar emot varor, lagerlägger dessa, för att sedan kunna plocka ordern och boka frakt för att slutföra utleveransen.

Det andra passet vi håller i handlar om att skapa förståelse för vad logistikkonsultation innebär i praktiken, hur vi tänker när vi besöker våra kunder, hur vi arbetar och vad vi, med vår långa erfarenhet tycker är viktigast. Detta och mycket mer kommer vår logistikkonsult Mattias Olsson bjuda på med sin långa erfarenhet inom lager och logistik.

Varmt välkomna att besöka oss i vår monter tillsammans med Invid på Gummifabriken i Värnamo den 26/10!

Kontakta gärna mig

Sebastian Wollter
Sälj- och marknadsansvarig
sebastian.wollter@qsys.se

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram