Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2023-09-17

Jag vill lösa kundernas utmaningar i vardagen

Hej David Holmberg, nyanställd logistikkonsult på Qsys!

Är du taggad inför uppgiften?
Det är jag verkligen! Jag har fått en mycket bra start som började med att jag kom in på Qsys som en del av min utbildning. Det blev en perfekt introduktion där jag fick förmånen att följa konsulternas arbete och se vad de uträttar ute hos Qsys kunder.

Vad har du för utbildning och yrkeserfarenhet?
Jag tar med mig mina erfarenheter från flera branscher i mitt nya uppdrag som logistikkonsult. Tidigare har jag studerat grafisk design och webbutveckling. Bland mina nyttiga erfarenheter finns kompetens inom IT-support, e-handel, marknadsföring med mera.

Dessutom har jag arbetat flera år med intern logistik i detaljhandel. Där föddes mitt stora intresse för flöden och logistiklösningar. Det kändes därför helt naturligt att studera logistisk för att utveckla mig, vilket ledde till nya jobbet på Qsys.

Vilken nytta kommer Qsys kunder att ha av din kompetens?
Jag hoppas att kunderna upplever mig som serviceinriktad och med ett
genuint intresserad för deras verksamhet. Jag har en bred erfarenhet från många verksamheter vilket hjälper mig att förstå vilka utmaningar Qsys kunder står inför i vardagen

Vilken är din största utmaning på nya jobbet?
Som logistikkonsult måste du kunna många saker för att leverera lösningar på kundernas behov. Jag fortsätter att i högt tempo sätta mig in allt nytt kring hur mina kollegor på Qsys arbetar. Det är en mycket rolig utmaning!

Vem är och vad gör David när han inte jobbar?
Som småbarnsförälder är det inga problem med att fylla fritiden. Men jag hinner även med att vara hemmafixare och uppleva vår fantastiska natur. Jag är engagerad i olika organisationer och föreningar den tid som blir över. Ja, och så älskar jag att träna!

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram