Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2021-12-16

”Jag vill hjälpa våra kunder att optimera logistikkedjan”

Hej Fredrik Larsson, nyanställd logistikkonsult på Qsys!

Är du taggad inför uppgiften?
Jag är fylld med energi inför mina arbetsuppgifter. Efter 14 år på presentgrossisten Gilbert Trading här i Jönköping kände jag att nu är det rätt tid att utmana sig själv i ett nytt sammanhang.

Vad har du för utbildning och erfarenhet?
Under min tid på Gilbert Trading gick jag ett stort antal kurser inom UGL Utbildning, bland annat inom ledarskap och arbetsrätt. Hos Gilbert Trading har jag haft många olika arbetsuppgifter i hela kedjan från inköp till försäljning, senast som lager- och logistikchef. Man kan säga att mina varierade arbetsuppgifter har gett mig en gedigen utbildning inom logistikens alla aspekter.

Vilken nytta kommer Qsys kunder att ha av din kompetens?
Förhoppningsvis kan jag tillföra min breda och djupa erfarenhet för att hjälpa Qsys kunder att optimera alla led i deras logistikkedja. Jag vet vilka misstag man kan göra och hur man kan undvika dem genom god planering. Som person är jag hyfsat allmänbildad om man bortser från sport …

Vilken är din största utmaning på nya jobbet?
Att lära mig hur Qsys kunder arbetar och i samarbete med kunden identifiera vad som kan förbättras. Planen är att jag som logistikkonsult ska spendera en stor del av min tid ute hos våra kunder.

Vem är Fredrik när han inte jobbar?
En småbarnspappa mitt i livet. Jag trivs med att umgås mycket med familjen och som "hemmafixare" bygga och förbättra saker i vår villa i Habo. Jag försöker sköta min hälsa och lägger en del tid på styrketräning. Liksom mina nya kollegor på Qsys är ett annat stort intresse att pula med teknik och datorer.

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram