Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2023-09-17

”Jag har mycket att lära och mycket att bidra med”

Hej Allen Masak, 22 år och nyanställd IT-konsult på Qsys!

Är du taggad inför uppgiften?
Absolut, det har varit full fart från första dagen med att bli bekant med nya kollegor och att träffa Qsys kunder. Jag vet med mig att jag har mycket att lära men också mycket att bidra med. Qsys är helt rätt arbetsplats för mig. Här får jag utvecklas med kunniga arbetskamrater vid min sida.

Vad har du för utbildning och erfarenhet?
Jag tog min kandidatexamen i juni efter en utbildning på temat IT-infrastruktur och nätverksdesign. Under studietiden hann jag testa många arbetsuppgifter. På somrarna var jag IT-tekniker hos Länsförsäkringar. Men jag var också ”ambulerande arbetare” som provade på allt från däckmontör till att bygga ventilationsspjäll.

Vilken nytta kommer Qsys kunder att ha av din kompetens?
Den nytta jag vill leverera till våra kunder är – trots att jag inte är lika erfaren som mina arbetskamrater – min ambition att arbeta mot fungerande lösningar oavsett hur svårt problemet är. Jag vet att mina kollegor kommer att stötta mig i alla lägen.

Vilken är din största utmaning på nya jobbet?
Den största utmaningen för mig är hur man ska arbeta i systemen och att lära mig våra kunders IT-miljö.

Vem är Allen när han inte jobbar?
På fritiden håller jag på med en massa grejer, bland annat boxning och simning som ger bra träning. Jag älskar att läsa och min favoritförfattare just nu är japanen Haruki Murakami.  Mycket av min tid går också till att umgås med vänner samt att åka ner till Helsingborg för att träffa min familj så ofta som jag kan.

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram