Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2023-11-17

Full fart i montern på Logistik och Transport

Det blev två intensiva mässdagar i Göteborg när branschen samlades på Svenska Mässan för att ta del av de hetaste trenderna, ny kunskap och ny teknik. Qsys fanns naturligtvis på plats och hade laddat upp med en komplett miljö för att kunna demonstrera Qpick på plats.

– Ja, här har vi satt upp både hårdvara och mjukvara för att kunna visa hur hela flödet ser ut och för att kunna demonstrera ordentligt. Det handlar inte bara om en mjukvara – det är viktigt för oss att kunna visa upp hela den logistikkompetens vi besitter, säger partneransvarig på Qsys, Marcus Wigren.

En av många besökare under mässdagarna var Christoffer Svantesson, lagerchef på Ahnviks papper i Borås. Han och en kollega passade på att hälsa på i Qsys monter. 

– Vi installerade Qpick för tre månader sedan och är väldigt nöjda. Tidigare skötte vi lagret med manuell hantering och även om vi inte har sett några siffror eller statistik kan vi konstatera att det flutit på väldigt bra. Det blev ett jätteuppsving från den allra första veckan, säger han.

Qsys Vd, Sebastian Wollter var nöjd efter mässan. Vad var det bästa?

– Det bästa är alltid att få en möjlighet att träffa både befintliga och potentiella kunder på plats. Många är i tidiga tankar för att digitalisera och effektivisera sitt lager och många vill se vad det innebär att komma igång. Det som är bra med en mässa är att man har tid att verkligen visa och gå igenom ordentligt. Vi har varit med på mässan flera gånger tidigare och kommer tillbaka nästa år i november igen, säger han.

Christoffer Svantesson (till höger), Logistikchef på Ahnviks papper, passade på att hälsa på i Qsys monter och prata Qpick med Toni Gustafsson (till vänster), supporttekniker på Qsys.
Qsys hade byggt upp en miljö där besökarna fick pröva Qpick.
Marcus Wigren, partneransvarig på Qsys var på plats och demonstrerade de olika funktionerna i Qpick.

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram