Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2023-01-31

Fredriks jobb är att ge kunderna ännu mera omtanke

Hej Fredrik Bengtsson, vilket uppdrag har du som ny Account Manager?

Vi ska ge våra kunder de bästa förutsättningarna och proaktivt erbjuda rätt lager-, logistik- och IT-lösningar för att kunna hjälpa till att utveckla deras affärer. Detta kräver att vi engagerar oss ännu mer i kundernas dagliga utmaningar. Men det kräver också att vi tillsammans med kunderna lyfter blicken och spanar på vad framtiden kräver för att stärka konkurrenskraften.

Det gäller att göra rätt saker i rätt ordning för att dra nytta av nödvändiga investeringar. Jag räknar med att spendera en hel det tid ute hos kunderna för att förstärka känslan att Qsys är en trygg, pålitlig och drivande partner i alla lägen.

Är du laddad inför uppgiften?

Lite nervöst känns det allt då jag lämnar min invanda roll som teknikkonsult. Men det är utmaning som är pirrig i magen på ett bra sätt. Teamet här på Qsys har en härlig anda av att alltid göra det bästa för kunden, många goda krafter kommer att göra mitt uppdrag både lättare och roligare. Dessutom finns det många fördelar med att komma från rollen som teknikkonsult. Eftersom jag redan känner många av våra kunder och deras verksamheter och utmaningar har jag en betydligt kortare startsträcka än om jag kommit som nyanställd till Qsys.

Varför satsar Qsys på att fördjupa relationerna med kunderna?

Vi har en historia av långa och djupa relationer med våra kunder där vi som resultat blir framgångsrika tillsammans. Nu när vi är i en expansiv fas och det kommer in nya kunder är det extra viktigt att vårda de trogna kunderna. Mitt jobb är skaffa mig ett helikopterperspektiv och identifiera viktiga utvecklingsområden för våra kunder och hur vi med vårt erbjudande kan säkerställa att vi tar fram rätt lösningar för våra kunders utmaningar.

Hur kommer kunderna att märka att Fredrik Bengtsson har jobbet att bry sig om dem lite extra?

Jag hoppas att man ska uppleva en ännu större trygghet i relationen. Känslan jag vill förmedla är att min dörr alltid är öppen oavsett om det handlar om något litet eller stort.

Kontakta gärna mig

Fredrik Bengtsson
Account Manager
fredrik.bengtsson@qsys.se

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram