Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2023-09-17

Välkommen Elin, vårt senaste tillskott på Logistik

Hej Elin Petersson, nyanställd logistikkonsult på Qsys!

Är du taggad inför uppgiften?

Det är jag verkligen. Jag har tidigare arbetat med distribution och transport i stora företag som Elgiganten Logistik och Air Liquide Gas så det ska bli spännande att få jobba i ett mindre bolag med många duktiga medarbetare och en stark anda av entreprenörskap.

Vad har du för utbildning?

Innan jag började arbeta tog jag examen som civilingenjör inom kommunikation, transport och samhälle med inriktning kvantitativ logistik.

Vilken är din största utmaning?

Jag har aldrig arbetat med renodlade lagerlösningar. Min erfarenhet kommer ifrån transport- och distributionssidan. Jag hoppas kunna tillföra min kunskap kring vikten av ett helhetsperspektiv inom logistiken. Att betrakta alla delar som lika värdefulla i leveranskedjan är nyckeln till en nöjd slutkund. Jag ser så mycket fram emot att få träffa Qsys kunder och bidra till ännu mer effektiva lager- och logistiklösningar.

Vem är Elin när hon inte jobbar?

Det är ofta full fart. Jag gillar djur och natur och tillbringar mycket tid utomhus gärna i kombination med löpning eller promenader i skogen. Andra intressen är diverse racketsporter, helst tennis eller paddel samt odling. Jag behöver snart flytta till en bostad med större balkong då mina växter blir allt fler för varje sommar som går.

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram