Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2023-11-17

Qsys och Proclient i nytt partnersamarbete för gemensam tillväxt

I början av oktober blev det klart att Qsys inleder ett strategiskt långsiktigt partnersamarbete med Proclient som är en av Sveriges största leverantörer av affärssystemet Pyramid Business Studio.

Sebastian Wollter, VD på Qsys:

– Proclient är en ny viktig partner för Qsys som ger oss nya muskler i vår tillväxtstrategi. Engagerade medarbetare i våra båda bolag såg till att vi snabbt hittade rätt i vår dialog och skapade samsyn i hur vi ska agera mot gemensamma kunder. Våra företag har redan identifierat en rad affärsmöjligheter på marknader där Proclient idag har en stark position via sina kontor i storstäderna Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Här vill vi vara med och växa tillsammans genom gemensamma affärer.

– Vi har i grunden ett mycket starkt erbjudande. Nu växer potentialen att nå ut till en bredare marknad, bland företag i storstadsregionerna som använder Pyramid Business Studio. Tillsammans kan vi erbjuda en konkurrenskraftig helhetslösning. Kunderna får Proclients expertis inom affärssystem i kombination med kunskapen hos våra logistiskkonsulter och vårt lagerhanteringssystem Qpick. Kunderna erbjuds en framtidssäkrad paketlösning vad gäller affärssystem, lager och logistik.

Joakim Nyman, VD på Proclient:

– Vi hittade varandra med perfekt tajmning. Vi höll på att undersöka marknaden för att finna en stabil leverantör som erbjöd ett modernt och flexibelt WMS-system (Warehouse Management System). Vi blev då uppvaktade av Qsys som gärna ville inleda ett partnerskap med oss.

– I vår utvärdering visade det sig att Qsys lagerhanteringssystem Qpick var det bästa alternativet. Qpick integrerar sömlöst med Pyramid, är lätt att använda och ger en tydlig bild av alla flöden.

Pyramid Business Studio med sin breda kompetens och Qpick blir en stark kombination som vi nu kan erbjuda våra kunder.

– Men lika viktigt som de tekniska aspekterna är att våra företagskulturer styrs av samma grundvärderingar. Vi har i båda företagen ett starkt fokus på att skapa långa relationer där vi levererar ökad konkurrenskraft till våra kunder. Jag ser framför mig en framtid där Qsys logistikkonsulter och våra verksamhetskonsulter i tätt samarbete bidrar till nya affärer i olika företag och branscher med utmaningar inom lager och logistik.

En av nyckelpersonerna bakom det nya samarbetet med Proclient är Marcus Wigren, partneransvarig på Qsys. Så här berättar han om processen:

–Proclient var ett företag som jag lärde känna väl då de var partner till en tidigare arbetsgivare där jag jobbade under många. De är en av landets största återförsäljare av affärssystemet Pyramid och jag upplevde att de var mycket trevliga och proffsiga att samarbeta med.

–När jag gick in i rollen som partneransvarig på Qsys var det naturligt att lyfta luren och inleda en process som nu lett till en början på ett framgångsrikt partnerskap.

Om Proclient:

Med drygt 40 medarbetare är Proclient System en av Sveriges största partner för affärssystemet Pyramid Business Studio. Vi är en helhetsleverantör som erbjuder långsiktiga samarbeten gällande allt som rör affärssystem, IT och webbutveckling.

Vi har under 30 år stöttat våra kunder att effektivisera sin verksamhet genom smarta affärssystemlösningar via våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Sundsvall.

proclient.se

För mer information, kontakta:

Sebastian Wollter, VD Qsys

Telefon 0734-42 05 57
e-post: sebastian.wollter@qsys.se

Joakim Nyman, VD Proclient

Telefon: 031-334 16 70
e-post: joakim.nyman@proclient.se

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram