Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2021-01-22

”På Qsys är det match varje dag”

Möt Simon Malm, akademiskt utbildad fotbollstränaren som läste till säljare och fick praktik inom detta gebit på Qsys. Men sen hände saker och han är idag fast anställd som projektledare för komplexa IT-projekt. Kundernas verklighet känner han väl, i yngre år arbetade han själv som lagerarbetare.

Vad gör du på Qsys?
Jag styr upp alla resurser som krävs för att implementera och uppgradera system inom vår produkt Qpick. Utöver detta så jobbar jag också som logistikkonsult vilket är jätteroligt.

Berätta om din väg till jobbet?
Under min utbildning till säljare ville jag gärna praktisera i min hemstad Jönköping. På olika vägar hittade till Qsys och fick chansen till praktik. Här trivdes jag direkt och fick snart möjligheten att prova på andra uppdrag som gjorde att jag växte med uppgiften. Nu är jag fast anställd och stortrivs med att vara projektledare.

Vad är bäst med ditt jobb?
Mina möten och kontakter med våra kunder gör nästan varje arbetsdag till något utvecklande och positivt. Sen är det ju ett fantastiskt gäng som jobbar här. Man utmanas hela tiden till att bli bättre. Här får man göra misstag ibland utan att få skäll, det gör att man som medarbetare våga satsa i alla lägen.

Vilka karriärplaner har du?
Jag vill fortsätta att utvecklas som projektledare, ännu har jag inte nått min peak. Det finns alltid utmaningar som kräver ännu mera kompetens. Som tidigare fotbollstränare kan jag säga att på Qsys är det match varje dag.

Vad gör du på din fritid?
Umgås mycket med min sambo, spelar dataspel och gillar att fiska. Sen har jag en elgitarr som står och dammar och tycker att jag ska spela punkrock.

Dina tre starka sidor?
Vill alltid bli bättre.
Håller mig lugn i stressade lägen.
Hyfsat bra på att hantera människor.

Kontakta gärna mig

Simon Malm
Logistikkonsult
simon.malm@qsys.se

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram