Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2021-01-18

Nytt tillskott hos oss på Qsys

Idag är vi extra glada att vi fått ett nytt tillskott. Vår nya kollega Mattias Olsson är matematikern från Borås som senast haft en tjänst på Fristads AB som Senior Project Manager. Där har han jobbat med projektutveckling och logistikutveckling, vilket bl.a. har inneburit att utveckla Fristads nästa generations logistiklösning samt delaktig som team-lead för de logistiska delarna vid implementation av ett nytt ERP (M3).

På Qsys kommer Mattias jobba som logistikkonsult och hjälpa våra kunder med att utveckla deras lagerhantering med allt från analys och kartläggning till att föreslå, planera och genomföra förändringar för att effektivisera och optimera verksamheten. Mattias kommer även arbeta med projektledning och implementering av vår programvara Qpick.

Så som Qpick-kund hos oss på Qsys så kommer ni träffa på Mattias, då han kommer vara den som hjälper er men olika logistiklösningar och säkerställer att de funktioner som finns i Qpick används på rätt sätt så ni får maximal utväxling av systemet.

På fritiden så tränar Mattias mycket, helst varje dag! Det blir cykel- och springträning då. Han försöker balansera upp intresset av matematik genom att vara kreativ och fotografera.

”Jag är skitdålig”, säger han med ett leende. ”Men jag gör det för att det är kul!”
Annars är han mycket ute i naturen.

Att sätta sig i det obekväma sätet som Mattias uttrycker det är inga problem. Han välkomnar nya utmaningar och ser fram emot dem!

Det ska bli kul att jobba ihop! Välkommen till oss på Qsys!

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram