Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2023-08-22

”Jag vill satsa på förbättringar som skapar mätbar kundnytta”

Hej Tony Neldemo, nyanställd systemutvecklare på Qsys, och med lång erfarenhet i bagaget!

Vilka blir dina främsta arbetsuppgifter och uppdrag?

Jag ska arbeta i utvecklingsteamet på Qsys kontor i Göteborg. Mitt fokus blir att vara med och utveckla lagerhanteringssystemet Qpick till nästa nivå, både vad gäller funktioner och användarvänlighet. Ett uppdrag som passar mig perfekt då jag har ett starkt teknikintresse och brinner för att bra produkter ska bli ännu bättre genom analys och utveckling.

Är du taggad inför uppgiften och vad tror du kommer att bli bäst med ditt nya jobb?

Självklart är jag taggad inför mitt nya uppdrag på Qsys. Jag ser mycket fram emot denna härliga utmaning. Qsys ger mig chansen att sätta tänderna i problemlösningar som jag verkligen gillar. Att få arbeta med modern teknik som gör mätbar nytta hos kunderna och få gräva ner mig i hur man förbättrar kvalitén i varje detalj är något som passar mig utmärkt.

Varför valde du Qsys som din nya arbetsplats?

Tidigare arbetade jag med systemutveckling hos oberoende pensionsrådgivaren Lifeplan och trivdes bra med jobbet. En dag blev jag kontaktad av Qsys som kom med ett jobberbjudande som jag helt enkelt inte kunde motstå. Jag fick en positiv magkänsla för bolaget, produkterna och tjänsterna. Jag kände den starka optimismen och drivkraften att utveckla bolaget till nya höjder. Så jag tackade ja på ren känsla!

Vad har du för utbildning och yrkeserfarenhet?

I botten har jag en fil kand-examen från det lärosäte som idag heter Blekinge Tekniska Högskola. Jag är 46 år gammal idag och har arbetat med fastighetsförvaltning och sedan på pensionsbolaget Lifeplan som var min senaste arbetsplats.

Vilken nytta kommer Qsys kunder att ha av din kompetens?

Det som genomsyrat mitt yrkesliv är mitt kvalitetstänk och en stark vilja att driva utvecklingen av olika lösningar framåt. När saker kan förbättras så förbättrar det också mig i min profession. Qpick är redan idag en produkt på hög teknisk nivå. Men så klart finns här en förbättringspotential för att ännu bättre möta kraven ute hos kunderna.

Vilken är din största utmaning på nya jobbet?

Då jag är ny på jobbet så har jag ännu inte klart för mig hur vägen framåt ser ut i detalj. Men det kommer att finnas många utmaningar och det är lite det som driver mig framåt. Det gäller att satsa på förbättringar som kan mätas i ökad kundnytta.

Vem är och vad gör Tony när han inte jobbar? 

Jag och min sambo har fullt upp med våra tre barn som är aktiva inom olika idrotter. Discgolf, golf, innebandy, tennis, badminton och fotboll finns på programmet. Mycket tid går åt att till köra barnen till träningarna och är jag även ungdomsledare. Jag håller mig själv i form genom idrott och är aktiv bandyspelare i klubben BK Slottshov där vi är ett gäng gubbar som går in för varje match med liv och lust. Skulle det bli tid över så finns det alltid saker att jobba med i vår villa i Mölnlycke.

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram