Nyheter

Senaste nytt från oss på Qsys
2023-09-17

”Jag är nörden som utforskar all teknik som gör nytta hos kunden”

En tekniknördig delvis pappaledig kille från Dalarna som renoverar hemma och satsar på action i dataspelet Cyberpunk 2077. Där har ni 36-årige IT-konsulten Daniel Nugoz blixtbelyst i en mening.

Vad gör du på Qsys?

Som IT-konsult jobbar du direkt i kundens verklighet. Det kan vara allt ifrån att lösa utskriftsproblem till att installera våra smarta handdatorer, sätta upp fjärrstyrning och göra speciallösningar för våra kunder. Varje dag är en ny rolig utmaning.

Du är pappaledig på halvtid, hur går det?

Bra! Men det kräver mycket logistik när jag är hemma med Tage, lite drygt ett år, och Astrid som är fyra år. Varje morgon är ett stort pussel innan ungarna är på väg till förskolan. Dessutom renoverar vi vårt hem just nu, så fritiden är inget problem om man säger så.

Berätta om din väg till jobbet?

Jag arbetade med kvalificerad kundsupport inom Elgiganten i många år. När verksamheten flyttade till Köpenhamn fick jag uppdraget att bygga upp avdelningen på plats. Det blev slitigt med att veckopendla mellan Jönköping och Danmark, så jag började spana efter ett nytt jobb på hemmaplan. När jag såg annonsen om ett arbete som IT-konsult på Qsys sökte jag direkt. Och det har jag inte ångrat en sekund sedan jag började här i september 2018.

Vad är bäst med ditt jobb?

Att jag får betalt för att utforska alla nördiga hål inom tekniken som ger våra kunder mervärden. Kundernas marknad ändras snabbt och vi på Qsys måste vara i framkant med vår kunskap för att kunna rekommendera rätt teknisk lösning. Ett stort plus är alla härliga arbetskamrater på Qsys där många är tekniknördar liksom jag.

Vilka karriärplaner har du?

Just nu är det fokus på att hitta den rätta balansen mellan mitt roliga arbete och tid för familjen.

Vad gör du på din fritid?

Spikar och sågar, vi bygger om vardagsrummet för att få mer plats för barnen. Blir det tid över så spelar jag gärna dataspel, en favorit är Cyperpunk 2077 med känsla från Blade Runner. Är jag hemma i Dalarna kan ni räkna med att se mig susa ner för Gesundaberget på snowboard!

Dina tre starka sidor? Jag är analytisk och tänker logiskt. Har lätt för att förstå kundens problem och behov. Bra på att hålla mig lugn när det hettar till.

Kontakta gärna mig

Daniel Nugoz
IT-Konsult
daniel.nugoz@qsys.se

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram