Karriär

Ta nästa steg i din karriär på Qsys!

Senior IT-konsult

2020-10-05 | Jönköping

ANSÖK NU

Qsys är IT-företaget i hjärtat av Jönköping som brinner för molntjänster och ny teknik. Vi är IT-avdelningen som kunderna saknar och nyckeln till framgång för företag i ständig förändring. Vi verkar primärt inom SMB-segmentet där tekniken ligger i framkant och att arbeta med de senaste programversionerna är vardag. Nu måste vi bli fler så missa inte chansen att bli nästa person att ta plats i vårt skickliga teknikteam.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-konsult kommer du arbeta med att sköta om våra kunders IT- och servermiljöer, hitta lösningar och både förenkla samt förbättra kundernas vardag. I vårt teknikteam arbetar vi ofta tillsammans i projekt men också löpande individuellt, vilket ställer höga krav på din förmåga att agera självgående och ta egna beslut.

Din profil

För att lyckas i rollen som IT-konsult krävs det att du är tekniskt intresserad och har IT som ett stort intresse. Vi söker efter dig som därtill:

Du kommer dagligen ha kontakt med kunder, leverantörer och kollegor så goda kunskaper kring svenska i tal och skrift är ett krav.

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har studerat på högskola med inriktning mot IT, nätverk, drifttjänster eller har erfarenhet som kompletterar en utbildning. Du skall ha minst 3 års dokumenterad erfarenhet utav IT-arbete som till exempel intern resurs på ett företag eller som IT-konsult.

Det är därtill meriterande om du:

  • Har arbetat som konsult gentemot externa kunder
  • Har erfarenhet av Microsofts molntjänster (Microsoft 365 och Azure)
  • Har erfarenhet av driftmiljöer och att hantera Hyper-V/VMware
  • Har erfarenhet inom Windows Server och/eller Linux-miljöer
  • Har erfarenhet av nätverkskommunikation och IT-säkerhet i allmänhet

Vårt erbjudande till dig

Hos oss skapar vi tillsammans en inspirerande arbetsplats där det alltid är nära till beslut. Vi satsar på våra medarbetares utveckling och har en företagskultur som präglas av sunda värderingar, humor, framåtanda och kamratskap. Vi gör årliga resor tillsammans för att sammansvetsa företaget och ha roligt tillsammans utanför arbetet.

Vårt kontor ligger vackert beläget i hjärtat av Jönköping och teknikteamet sitter med utsikt över Munksjön. Miljön är lugn och kreativ och vi har nära till gym och promenadstråk. Från kontoret i nyrenoverade lokaler på Herkulesvägen tar det bara några minuter att promenera in till centrala Jönköping med shopping- & restaurangstråk.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Arbetstider: 08:00-17:00 med möjlighet till flexibla arbetstider utefter eget ansvar

Övriga krav

  • B-körkort

Välkommen med din ansökan så fort som möjligt då vi kallar till intervjuer löpande!

Ev. frågor besvaras av Niklas Henningsson, 036 – 440 15 06.

© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
Top crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram