Karriär

Ta nästa steg i din karriär på Qsys!

Praktikant IT

Många av våra medarbetare har börjat sin karriär som praktikant på Qsys. Vi värdesätter nya talanger och hos oss får du möjligheten att prova på arbetet som IT-konsult eller Supporttekniker på riktigt.

Vi på Qsys är ett glatt gäng med lättsam kultur som har högt i tak och som nu hoppas på tillökning av en likasinnad praktikant. Vi sitter i moderna lokaler med placering i hjärtat av Jönköping med utsikt över Munksjön. På Qsys satsar vi på våra medarbetares personliga utveckling och har en företagskultur som präglas av sunda värderingar, humor, framåtanda och kamratskap.

Vad gör vi?

Kärnan i vår verksamhet är fokus på digitala lösningar för lager och logistik. Vi erbjuder också tjänster för drift och stöd av kundföretagens IT och grunden i vårt erbjudande är det egenutvecklade lagerhanteringssystemet Qpick kopplat till logistikkonsultation.

Vi ser värdet i nya IT-stjärnor!

Har du rätt inställning, stora framfötter och ett genuint intresse för teknik och smarta lösningar finns det goda möjligheter till fortsatt arbete och anställning hos oss efter din examen.

Besök oss
Herkulesvägen 2
553 03 Jönköping

Alltid bra tips på lager!

Är namnet på vårt månatliga nyhetsbrev där vi bjuder på tips, råd och trender
som kan skapa mätbar affärsnytta i din verksamhet.
Nyhetsbrev (sidfot)
© Copyright Qsys Sverige AB, All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram