IT I MOLNET MED QSYS & MICROSOFT AZURE

JOBBA MED DINA FILER OAVSETT VAR DU BEFINNER DIG

Vi är specialister på molntjänster

På Qsys är vi specialister på molntjänster. Vi jobbade med molntjänster tidigt och vi har både svar och lösningar på era frågor kring att flytta företagets IT till molnet.

Ni har redan molntjänster i fickan

Idag går alla som har en mobiltelefon omkring med molnet i fickan och de flesta använder molntjänster utan att veta om det. Våra appar finns i våra telefoner men all data och allt innehåll finns i molntjänster som är åtkomliga från hela världen. Allt som behövs är en internetuppkoppling. Utvecklingen är naturlig och ingenting vi reflekterar över och just precis samma utveckling sker med IT för företag.

Microsoft Azure
 & smarta lösningar

Vi har i flera år arbetat framgångsrikt med Microsoft Azure. Vi har hög kompetens när det kommer till att utnyttja molnet på ett tjänstebaserat och kostnadseffektivt sätt.
Om vi får hjälpa er med molntjänster ser vi till att ni får lösningar där ni bara behöver betala för det utrymme som används. Det är en av fördelarna, att slippa tunga investeringar i hårdvara som ändå måste bytas ut efter några år.

Flytta virtuella servrar

Det finns tillfällen då det är aktuellt att flytta virtuella servrar från lokal hårdvara upp i molnet och det steget behöver inte vara stort. Använder ni virtualisering som VMware eller Hyper-V idag kan vi på Qsys hjälpa er att skapa hybridlösningar som gör det möjligt att flytta enstaka virtuella makiner till molndrift för att testa funktionen.

Kontakta oss så hjälper vi dig igång så fort som möjligt!