TELEFONVÄXEL, FÖRETAGSTELEFONI & CHATT

LICENSER ISTÄLLET FÖR ABONNEMANG - ENKELT ATT FLYTTA OCH ÄNDRA EFTER BEHOV

Vi på Qsys är Telavox Flow partners och vi har själva bytt ut alla våra abonnemang till licenser. Licenserna är inte bundna till en specifik person utan kan flyttas runt hur du vill. Det gör att du aldrig behöver tänka på att säga upp eller teckna nya telefonabonnemang. Administreringen sköter du enkelt själv via webben. Visst är det smart? För oss fungerar det superbra och vi ser fram emot att hjälpa er igång med enklare och roligare företagstelefoni.

 Företagstelefoni, växel och chatt utan bindningstid

Med Telavox växel och telefoni via Qsys får ni bättre kommunikation, framtidssäkrad telefoni och tjänster som gör jobbet enklare och mer produktivt. Vi ser dessutom till att allt fungerar som det ska för er och vi är alltid redo att rycka ut och rätta till eventuella fel.

Enkel, snabb & smart kommunikation

Telavox är smart telefoni, växel och chatt för företag – tjänster som gör kommunikation både externt och internt enkel och snabb. Att vi som är ett IT-företag är leverantör av telefonväxel är inga konstigheter – nu för tiden är telefoni mjukvara och är det något vi kan riktigt bra så är det ju just det där med mjukvara och support.

Skalbara lösningar som prisoptimeras

Växellösningen från Telavox är skalbar och kan optimeras för bästa pris. Tjänsterna är användarvänliga, surfhastigheten är hög, det är driftsäkert och ni kan behålla era befintliga telefonnummer. Ni får en bra och stabil telefonväxel till företaget utan att behöva krångla med att byta telefonnummer.

Licenser istället för abonnemang – ändra när du vill

Med Telavox via Qsys får du en licensbaserad lösning utan abonnemang och bindingstider. Du behöver bara köpa just precis så många licenser som du behöver. En enkel och smidig lösning som ger er bra koll på månadskostnaderna även om det sker snabba förändringar på ert företag. Dessutom kan ni surfa och prata fritt i EU och norden.

En smidig app är navet i växeln

Du får hela växeln i fickan med Telavox app. Du kan chatta, gruppchatta, se dina kollegors status i realtid, ringa och koppla samtal och välja vilket nummer du vill visa. Du kan öppna och stänga er växel, spela in samtal och hålla telefonkonferenser. Enkelt. Smidigt.

Vi skräddarsyr från licensiering till support

Att skaffa Telavox växel genom Qsys innebär att du får tillgång till ett enkelt och smidigt system, och att våra tekniker på Qsupport sköter allt åt er. Vi har valt att arbeta med just Telavox eftersom det är viktigt för oss att vi kan leverera en stabil, pålitlig och modern tjänst till ett bra pris. Från licensiering till support. Tillsammans tittar vi på vilka tjänster ni behöver och skräddarsyr ett kit med tjänster som talsvar, kösystem, röstbrevlåda, faxbrevlåda och växellösningar.

Prislista Telavox Flow

Du hittar prislistan för Telavox Flow som pdf här.

Vill du veta mer?

Skicka ett mejl till info@qsys.se eller ring 036 – 440 15 00 så svarar vi på frågor, berättar mer och om du vill – hjälper dig igång. Du kan också fylla i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.