Qsys Sverige AB

NYHETER & UPPDATERINGAR
Välkommen på Pyramid-seminarium om det mobila och flexibla plocksystemet Qpick

Vill ni veta hur ni kan effektivisera er verksamhet? Då ska ni anmäla er till ett kostnadsfritt seminarium hos en av våra samarbetspartner INVID som bjuder in till deras kontor

Share
Besök oss på mässan Logistik och affärssystem i Värnamo!

Den 20 mars finns Qsys på Gummifabriken i Värnamo som utställare på mässan Logistik och affärssystem.

Share
Vi finns på Logistic och Distribution mässan i Malmö!

Den 6-7 februari 2019 finns Qsys på Malmömässan som utställare på Logistic och Distribution. där vi kommer demonstrera vårt mjukvara som är ett streckkodsbaserade plockssystem, Qpick.

Share
Vi fortsätter med vår tradition med att skänka julgåva.

I söndags tände vi första ljuset för 1:a advent och närmare oss 2:a advent, snart är julen här och fortsätter vår tradition att skänka våra julklappspengar till Hjärnfonden.

Share
Lediga jobb på Qsys: Kundorienterad IT-tekniker

Qsys är IT-företaget i hjärtat av Jönköping som brinner för molntjänster och ny teknik. Vi är IT- avdelningen som kunderna saknar och nyckeln till framgång för företag i ständig förändring. Nu måste vi bli fler så missa inte chansen att bli nästa person att ta plats i vårt skickliga teknikteam som IT-tekniker.

Share
Kom och träffa oss på Logistik och affärssystem mässan i Värnamo!

Den 21 mars finns Qsys på Gummifabriken i Värnamo som utställare på mässan Logistik och affärssystem.

Share
Nytt nätverk till Transab i Nässjö

Qsys är stolta över att ha levererat ett nytt heltäckande trådlöst nätverk till en av Sveriges största kombiterminaler för frakt och lagring med lastbil och tåg ut till kund.

Share
Lediga jobb på Qsys: Teknikkonsult

Qsys är IT-företaget i hjärtat av Jönköping som brinner för molntjänster och ny teknik. Vi är IT-avdelningen som kunderna saknar och nyckeln till framgång för företag i ständig förändring. Vi verkar primärt inom SMB-segmentet där tekniken ligger i framkant och de senaste programversionerna är vardag. Nu måste vi bli fler så missa inte chansen att bli nästa person att ta plats i vårt skickliga teknikteam.

Share
Stort internationellt dataintrång – vi på Qsys och våra kunder har inte påverkats

Ett omfattande internationellt cyberangrepp, Cloud Hopper, har avslöjats - ett angrepp där man i första hand riktat sig mot IT-leverantörer och deras kunder. Flera företag och organisationer i Sverige har påverkats men varken vi på Qsys huvudkontor eller någon av våra kunder är inte berörda av intrånget. Vi arbetar kontinuerligt med säkerhetslösningar och uppmanar alltid våra kunder att vara försiktiga.

Share
Kusys? Kusis? Kysuss? Nej – Qsys ska det vara!

Ska det vara Kusys, Kusis, Kussys, Kysus, Kysuss eller hur skriver man? Att hitta oss på nätet kan vara lite klurigt om man missar det där med att vi skriver vårt företagsnamn med Q, som i Qsys.

Share
Vad arbetar vi egentligen med på Qsys?

Vad är det egentligengör vi på Qsys Jönköping? Vi är våra kunders IT-avdelning, vi jobbar med företagstelefoni och vi har utvecklat ett streckkodsbaserat plocksystem. Vi jobbar i två team, våra personliga tekniker sitter på Qsupport och våra utvecklare på Qpick.

Share
Telavox Flow – fem frågor till vår specialist på företagstelefoni

Vi ställde fem frågor till Niklas som är vår specialist på företagstelefoni och Telavox Flow. Vi är Telavox återförsäljare och partner i Jönköping och vi använder själva lösningen för vår egen växel, telefoni och chatt. Det har fungerat över förväntan!

Share
Ny release av Qpick

Nu har vi släppt en ny release av vårt streckkodsbaserade plocksystem Qpick i standardutförande innehåller nu alla viktiga delar som behövs på ett lager vilket innebär att vi behöver lägga mindre tid på anpassningar än tidigare. Att komma igång med plocksystemet blir därmed enklare och snabbare och vi kan fokusera på de viktiga specialanpassningarna för att skapa arbetssätt som får jobbet att flyta på riktigt bra på just ert lager.

Share
Lediga jobb på Qsys: Frontend-utvecklare

Vill du vara med och bygga den nya generationen av vår mjukvara? Vill du vara en del av ett team där du har mycket att säga till om och möjlighet att få vara med att påverka och skapa en framtid för ett av våra affärsområden? Är du en frontend-person med fokus på C# och .net? Har du ett objektorienterat tänk? Grymt, då är det är dig vi letar efter!

Share
Årets julgåva till Hjärnfonden

Julen närmar sig och vi på Qsys har bestämt oss för att hålla fast vid en god tradition när det kommer till julklappar. Istället för att skicka presenter till kunder, leverantörer

Share
Träffa oss på Logistik- & Transport i Göteborg, 16-17/11

Vill du träffa oss och prata effektiv lagerhantering, smarta lösningar och plocksystem? Vi finns på plats på Svenska mässan i Göteborg när det är dags för Logistik- & Transport 2016,

Share
Vi rekryterar utvecklare till Qpick-teamet

Qsys växer och vi rekryterar fler medarbetare löpande. Just nu är behovet av utvecklare extra stort. Qsys Sverige AB är ett IT-företag med huvudkontor vid Munksjön i hjärtat av Jönköping. Hos oss finns femton medarbetare som fokuserar på IT-support, molntjänster och mjukvaruutveckling.

Share
Vi har flyttat till Herkulesvägen 2

Vi på Qsys Sverige AB har flyttat från Österängen till Herkulesvägen 2 i Jönköping. Välkommen att hälsa på oss i våra nyrenoverade lokaler med härlig utsikt över Munksjön i gamla TV4-huset.

Share