ETT IT-FÖRETAG I HJÄRTAT AV JÖNKÖPING

IT, FÖRETAGSTELEFONI & STRECKKODSBASERAT PLOCKSSYSTEM

Ett IT-företag med två affärsområden

Qsys har har många kunder lokalt men arbetar även med flera företag både runtom i Sverige och utomlands. Vi är våra kunders IT-avdelning och vi är specialister på såväl molntjänster som plocksystem för lager.

Två team med specialistkompetens

På Qsys finns femtontalet medarbetare uppdelade i två team, Qsupport & Qpick.
Qsupport är våra kunders IT-avdelning och där finns tekniker som är specialister på IT och telefoni för företag, IT-support och molntjänster. På Qpick finns ett utvecklarteam som arbetar med mjukvaran för vårt streckkodsbaserade plocksystem för lager.

Du hittar vårt kontor i hjärtat av Jönköping

I gamla TV4-huset, med utsikt över Munksjön, har våra utvecklare och tekniker sin bas när de inte är ute hos kund. Adressen är Herkulesvägen 2 och ingången är på samma sida som Södra Strandgatan.

Våra utvecklare har tagit fram ett streckkodsbaserat plocksystem

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra vår mjukvara Qpick. Mjukvaran implementerar ny teknik och kombinerar moderna mobila enheter med enkel scanning för att förenkla, förbättra och modernisera traditionell lagerhållning, lagerplock och inventering. Programvaran integreras med kundens affärssystem för att skapa en trygg översikt och inblick i vad som händer på lagret.

Vi är IT-avdelningen våra kunder saknar

För oss är det viktigt att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och vi är stolta över att våra telefoni- och IT-lösningar till fastpris gör det möjligt för oss att inte bara arbeta stort utan även kunna erbjuda det stora företagets lösningar anpassat för företag oavsett storlek. Vi är helt enkelt den IT-avdelning våra kunder saknar och är alltid beredda att hjälpa till med högt och lågt.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Läs mer här:
Qsupport (IT-avdelning, telefoni & support)
Qpick (Plocksystem för lager)
Kontakta oss

aaa
r_foretagen